Ultimele stiri

Expoziție INEDITĂ: Universitatea Politehnica din Timișoara și absolvenții ei, prezentați într-o lumină nouă

expozitie universitatea politehnica timisoara

„Politehnica în artă, arta în Politehnică” – acesta este numele unei expoziții inedite aflate la prima ediție, care va fi deschisă la Galeria Helios din capitala Banatului.

Colaborarea dintre Universitatea Politehnica din Timișoara, Fundația Politehnica și Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Timișoara, face posibil vernisajul acestei expoziții joi, 22 ianuarie, cu începere de la ora 18.00.

Expoziția, care va fi deschisă până în 4 februarie, cuprinde lucrări de pictură, sculptură și fotografie ale membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din Timișoara, precum și colaboratori ai acesteia, toți absolvenți ai Universității Politehnica din Timișoara.

„Manifestarea se află la prima ediție și este o mărturie a spiritului creativ care găsește în Politehnica timișoreană un spațiu fertil de rodire nu doar în sfera inginerească, ci și în arte. Ciprian Radovan, pictor, critic de artă și om de știință timișorean va prezenta expoziția care prezintă Politehnica și pe absolvenții ei într-o lumină nouă”, transmit reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*