Ultimele stiri

FABULOS O timișoreancă, dispusă să ofere 500 de euro bărbatului care o va lăsa ÎNSĂRCINATĂ. Ce anunț a postat pe Facebook

Adelina A., o timișoreancă de 25 de ani, a postat un anunț fabulos pe Facebook. Tânăra este dispusă să ofere 500 de euro bărbatului care o va lăsa însărcinată, cu condiția ca viitorul tată să renunțe la toate drepturile asupra copilului. Asta pentru că Adelina vrea să aibă un copil cu orice preț.

„Femeie 25 ani caut bărbat dispus să mă lase însărcinată în schimbul a 500 de euro”, așa sună anunțul postat de Adelina pe rețeaua de socializare, ieri. Părerile celor care au văzut anunțul au fost împărțite, unii au felicitat-o pe tânără pentru gestul ei, alții au criticat-o.

„De fapt…copilul va fi vândut? La 25 de ani nu cauți prin mica publicitate tată pentru un copil dorit”, a scris un internaut. „Bravo, te admir. Nu băga în seamă bărbații care cad jos când văd o seringă, dar își dau cu părerea neștiind ce sacrificii ajunge să facă o femeie să rămână însărcinată”, a postat o altă persoană.

 

 

3 Commentarii pe FABULOS O timișoreancă, dispusă să ofere 500 de euro bărbatului care o va lăsa ÎNSĂRCINATĂ. Ce anunț a postat pe Facebook

  1. Gherasim Mihai // 20 martie 2015 a 13:09 // Răspunde

    Ai ales ce trebuie:))

  2. marian Kapata // 24 martie 2015 a 08:49 // Răspunde

    Sant ce iti trebuie.Accept orice proba

  3. Spiridon Ionut // 24 martie 2015 a 19:39 // Răspunde

    Multi viteji se arata… doar pentru sex…neprotejat! Prin viteji ma refer la frustrati sexual care au luat de bun acest anunt ce se vroia sa fie de fapt un studiu sociologic.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*