Ultimele stiri

FABULOS Titu Bojin, în plenul Consiliului Județean Timiș: „Nu pot vota un proiect pentru că am vaci, capre și oi”

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, nu a dorit să voteze, astăzi, două proiecte de hotărâri, în primul plen din acest an CJ Timiș. Și asta pentru că Titu Bojin nu a dorit să fie incompatibilitate, mai ales că este anchetat de DNA.

Primul proiect pe care nu l-a votat s-a referit la aprobarea prețurilor medii ale unor produse agricole pentru anul fiscal 2015. “Am capre, oi și vaci, așa că mă abțin, nu o să votez proiectul. Vă rog, cei care au capre sau alte animale, albinarii, să nu votați”, le-a transmis șeful CJ Timiș și celorlalți consilieri județeni.

Titu Bojin nu a dorit să voteze nici proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea sumei de 800.000 de lei lăcașurilor de cult din județ pentru că este în consiliul eparhial al patriarhiei.

 

 

1 Commentariu pe FABULOS Titu Bojin, în plenul Consiliului Județean Timiș: „Nu pot vota un proiect pentru că am vaci, capre și oi”

  1. ce e asa de „fabulos” (ieri foloseati „incredibil”) ca cineva sa se abtina de la vot daca ar fi intr-o situatie de conflict de interese? Recomandarile de buna practica privind adoptarea deciziilor in democratie prevad adoptarea unor pozitii prudentiale de catre participantii la procesul de decizie. Situatia descrisa mai sus pare in concordanta cu aceste recomandari. Normal (profesional) ar fi ca, daca emiteti judecati de valoare („fabulos”), sa le argumentati. Altfel, ar putea parea doar „gogoase” jurnalistice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*