Ultimele stiri

Fac ce vor pe strada lor! Cum sfidează legea o familie de romi din Timișoara

Situație halucinantă pe o stradă din Timișoara, unde o familie de romi crede că i se cuvine orice. De ani de zile cei trei, căci vorbim de doi frați și tatăl acestora, au sfidat legea făcând lucrări fără autorizație la imobilele în care locuiesc.

Romii trăiesc în trei imobile diferite de pe strada 1 Decembrie și în ciuda somațiilor de la Primărie nu s-au oprit din a încălca legea. După principiul „așa tată, așa fiu”, toți au realizat diferite lucrări la imobile fără a fi intimidați de polițiștii locali care stau de ani de zile cu ochii și cu amenzile pe ei.

„Pe 1 decembrie 1918, la nr. 7 la ap. 2 e proprietar Kviek Ştefan, care a realizat lucrări fără autorizație. I s-a atras atenţia să oprească lucrările din apartament pentru că a schimbat ferestrele de lemn cu cele de PVC și termopan. Poliţia Locală i-a întocmit un referat de urmărire penală, dar asta nu l-a speriat pe domn. Apoi pe aceiași stradă, dar la numărul 30 are casa Doroţ Partizan, frate cu Kviek Ştefan. Acesta a demolat un corp de clădire la această adresă şi a făcut lucrări de extindere a unui alt corp de clădire, iar la numărul 25 s-au făcut lucrări de schimbare a acoperişului fără autorizaţie de construcţie. Aici stă Stancu Ştefan, tatăl celor doi de mai sus”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

Pentru că amenzile i-au lăsat fără reacție, acum cei trei riscă dosare penale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*