Ultimele stiri

Faci cumpărături la Iulius Mall Timișoara și poți pleca în vacanță oriunde îți dorești

Îţi doreşti ca vara aceasta să te relaxezi pe plajele însorite din Spania, să vizitezi una dintre metropolele Europei sau să te distezi cu familia în Alpi? Daca eşti client fidel al Iulius Mall, visul tău poate deveni realitate. Campania „Iulius Mall Summer Tour” îţi poate aduce vacanţa ideală, iar tu vei alege destinaţia.

Luna iunie marchează începutul verii, iar gândurile tuturor zboară spre zile calde, momente de relaxare și cele mai potrivite destinații pentru concediu. În perioada 24 iunie – 10 iulie 2016, în cadrul campaniei „Iulius Mall Summer Tour”, sesiunile de shopping sunt răsplătite cu surprize atrăgătoare. În fiecare zi, clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei au ocazia să câștige unul dintre cele 100 premii garantate, care constau în vouchere pentru distracție sau înfrumusețare, obiecte promoționale și băuturi răcoritoare.

În plus, 17 biciclete ideale pentru excursiile acestei veri pot fi câștigate în urma extragerilor la sorți zilnice.

Marele premiu, acordat în ultima zi a campaniei, constă într-un voucher de vacanță în valoare de 7.000 de lei. Deoarece ideea de concediu ideal este diferită, în funcție de preferințele fiecăruia, la Iulius Mall câștigătorul marelui premiu va avea ocazia de a alege nu doar desinația spre care se va îndrepta, ci și toate celelalte detalii care îi vor transforma vacanța într-o amintire de neuitat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*