Ultimele stiri

Facturile completate de mână pot fi date uitării de medicii de familie din județul Timiș! Care este motivul

cjas timis

Casa de Asigurări de Sănătate Timiș vine în sprijinul medicilor de familie din județ, care sunt nevoiți să completeze, în fiecare lună, o mulțime de facturi cu pixul pentru a li se deconta serviciile medicale oferite bolnavilor.

În acest sens, reprezentanții CJAS Timiș anunță că au reușit să informatizeze complet activitatea cu medicii de familie, eliminând astfel raportarea pe hârtie. Acest lucru înseamnă un câştig pentru medicii de familie, care vor raporta toată activitatea exclusiv electronic.

“În acest sens, furnizorii de servicii medicale, care se află în relaţie contractuală cu CJAS Timiş şi care până acum erau obligaţi  să se prezinte lunar la sediul instituţiei pentru a prezenta documenetele necesare operaţiunilor de raportare-decontare, pentru serviciile efectuate, sunt scutiţi de acest drum la CAS, eliminându-se în acest fel  birocraţia,  a declarat preşedintele CJAS Timiş, Victor Dumitraşcu.

Astfel, începând cu luna mai, medicii de familie care au semnătură electronică vor  factura lunar, în vederea decontării activității realizate,  numai în format electronic.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*