Ultimele stiri

Fals, în punctul de trecere a frontierei

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Naidăş au depistat un autoturism înmatriculat în Bulgaria pentru care şoferul a prezentat autocolantul inspecţiei tehnice periodice falsificat.

“Ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş, s-a prezentat pentru a intra în ţară ceteţeanul român  Victor  N.N., în vârstă de 28 ani, domiciliat pe raza judeţului Ialomiţa. Acesta conducea un autoturism marca „BMW”, înmatriculat în Bulgaria. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea inspecţiei tehnice a autoturismului în cauză. În urma verificărilor efectuate  s-a constatat că autocolantul inspecţiei tehnice era fals”, transmite Mihaela Leş, purtator de cuvant ITPF Timisoara.

În consecinţă, carnetul inspecţiei tehnice periodice eliberat de Republica Bulgaria a fost ridicat pe bază de dovadă în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*