Ultimele stiri

Fără bolnavi pe băncile de pe strada pietonală Mărășești. Când va fi mutată Clinica de Dermatologie în Complexul Studențesc

clinica de dermatologie

În ciuda protestelor organizate de angajați, în urmă cu aproximativ doi ani, Clinica de Dermatologie aflată chiar în centrul Timișoarei, pe strada pietonală Mărășești, va fi mutată. Mai mult, primarul Nicolae Robu a anunțat, astăzi, că lucrărie la imobilul din Complexul Studențesc în care clinica va fi mutată au avansat. Astfel, cel mai probabil, din această vară, bolnavii cu probleme dermatologice care ajung la Spitalul Municipal Timișoara vor fi internați în noua clădire de pe strada Daliei.

“Merg foarte bine lucrările la Dermatologie. Sutem într-un stadiu destul de avansat. Nu am fost de vreo două săptămâni acolo, tocmai pentru că lucrările merg bine și nu a fost nevoie de o monitorizare așa cum fac eu de obicei. În mod normal, în luna iunie ar trebui să ne putem muta”, a explicat, astăzi, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei nu renunță la ideea de a muta în clădirea în care își desfășoară activitatea Clinica de Dermatologie toate consulatele și centrele culturale din oraș. Însă acest lucru s-ar putea realiza după ce imobilul de pe strada Mărășești va fi și el modernizat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*