Ultimele stiri

Fără gaze naturale în Dumbrăvița, timp de două zile

gaze naturale

Cei care locuiesc în localitatea Dumbrăvița nu vor avea, miercuri, 21 mai, gaz. Și asta pentru că EOn este nevoită să sisteze distribuirea gazelor naturale pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport de către compania Transgaz.

Astfel, gazele naturale vor fi oprite în localitatea Dumbrăvița începând cu ora 08.00. “Se estimează că lucrările vor fi finalizate de către compania Transgaz S.A. în seara zilei de joi, 22 mai. Reluarea alimentării se va realiza în mod treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, operaţiunea urmând să se încheie pentru toţi consumatorii, cel mai probabil vineri, 23 mai, până la ora 12.00.  Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, transmit reprezentanții EON.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*