Ultimele stiri

Farsa facută patronului de 1 aprilie. Au furat din supermarketul la care erau angajați

Doi tineri au furat băuturi alcoolice și alimente din supermarketul la care erau angajați. Au crezut că nu o să le descopere nimeni micul șiretlic, dar nu a fost așa. Polițiștii le-au întocmit dosar penal.

Chiar de ziua păcălelilor, cei doi tineri au vrut să-i facă o “farsă” patronului așa că au pus la punct un plan pentru a putea sustrage mai multe produse din magazinul situat pe Calea Șagului. Aflându-se în timpul liber, unul dintre tineri ar fi trecut de casa de marcat cu mai multe produse care nu ar fi fost achitate, neregăsindu-se pe bonul de casă, deşi au fost aşezate pe bandă pentru a fi scanate. Casierul îi era complice, căci el a fost cel care a omis să scaneze produsele.

Poliţiştii au recuperat întreg prejudiciul în valoare de aproape 350 de lei, toate bunurile (băuturi alcoolice şi produse alimentare), fiind predate păgubitului.

Se continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*