Ultimele stiri

Felicitări de 8 Martie: Trimite un mesaj frumos femeilor din viaţa ta

8 martie reprezintă ziua în care orice femeie este celebrată, răsfăţată şi iubită, iar pe lângă clasicele urări o felicitare specială poate aduce un plus, scrie RTV.

Felicitări de 8 martie:
– Ultima ninsoare-ncarcă merii / Dar curând ei plini vor fi de floare!/ Martie, mămico, sărbătoare! / Sărbătoarea ta şi-a primăverii!

– Fie ca toată frumuseţea, bucuria şi spiritul acestei zile să vă însoţească de acum înainte. Îţi doresc un 8 Martie minunat
– Îţi doresc o zi de 8 Martie în care să te bucuri de fiecare tază de soare, de fiecare adiere a vântului şi de fiecare floare pe care o vei întâlni în cale. La mulţi ani!

– Fie ca cerul senin şi florile primăverii să-ţi încălzească sufletul. La mulţi ani de 8 Martie!
– Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 MARTIE cât mai frumos!

– Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI!

– Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toata lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toata fericirea de pe pământ. La mulţi ani!

– Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită!

– Mama – cel dintai cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*