Ultimele stiri

Femeie jefuită ziua în amiaza mare în Piaţa Doina din Timişoara

hot

Poliţiştii locali au pus mâna pe un băiat de 17 ani, care împreună cu alţi doi tineri, au furat portofelul unei femei în piaţa Doina din Timişoara. Din suma de 800 de lei care se afla în portmoneu, poliţiştii au putut recupera doar o parte.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor, aflați în patrulare în Piața Doina, în cursul după-amiezii de sâmbătă, au depistat o persoană care a sustras portofelul unei femei.

După ce a fost jefuită, femeia a sesizat patrula de polițiști locali că trei tineri i-au sustras portofelul în care se afla suma de 800 lei. Imediat, polițiștii locali au pornit în căutarea acestora, reușind să-l rețină pe unul dintre ei, ceilalți doi reușind să fugă și aruncând pe jos portofelul în care se mai afla doar o parte din bani.

“În urma imobilizării celui reținut s-a constatat ca acesta se numește V.D.A., de 17 ani, din Timișoara. Martorii au confirmat că l-au văzut pe tânăr sustrăgând portofelul părții vătămate. Cel în cauză a declarat că a sustras portofelul deoarece avea nevoie de bani să meargă la ștrand cu prietenii. Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*