Ultimele stiri

Festivalul Analog Mania din Timișoara, partener cu un eveniment similar din Londra care promovează filmul, muzica și fotografia

festivalul analog mania

Prima ediţie a festivalului Analog Mania, ce s-a desfăşurat sub sloganul „cel mai mic festival din oraş”, a avut loc în decembrie 2013 la Timişoara. De curând festivalul timişorean a realizat un parteneriat cu London Analogue Festival, eveniment similar care  se desfăşoară tot pe trei secţiuni: film (moving image), muzică (sound art) şi foto (still image).

„Suntem foarte încântaţi de colaborarea cu Analog Mania. London Analogue Festival (LAF) a atras atenţia internaţională deja de la prima ediţie ceea ce a făcut să ne propunem dezvoltarea chiar mai accesibilă a ediţiei 2014. Avem de gând să organizăm mai multe worshop-uri şi sperăm să aducem la Londra cât mai mulţi artişti internaţionali”, a precizat David Guerrini-Nazoa, Creative Director al London Analogue Festival.

Sesiunea de înscriere la ediţia 2014 a London Analogue Festival este încă deschisă până la data de 21 iulie şi se adresează tuturor artiştilor doritori să participe cu film, fotografie sau muzică. Toate operele trebuiesc să fie realizate şi prezentate pe suport analogic.

„La ediţia 2014 a Analog Mania dorim să promovăm mai multi artişti şi artă analogică şi sperăm că prin parteneriatul cu London Analogue Festival vom putem prezenta publicului din Timişoara ce se întâmplă pe tărâmul analogic în Europa”, a declarat Emil Kindlein, iniţiator Analog Mania.

Analog Mania se înscrie într-o serie de evenimente iniţiate şi implementate de Ambulanța Culturală.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*