Ultimele stiri

Festivalul Bega Bulevard, un succes. Mii de timişoreni au participat la Cursa Răţuştelor şi au admirat un spectacol cu flyboard-ul FOTO

Ediţia din acest an a Festivalului Bega Bulevard, organizat de Primăria Timişoara cu scopul de a atrage atenţia asupra importanţei canalului, s-a încheiat cu succes, în această seară. La fel ca în anii precedenţi, în ultima zi a festivalului, care s-a desfăşurat între Podul Tinereţii şi Podul Traian, în spatele catedralei, a avut loc tradiţionalul concurs de răţuşte de plastic.

Acestea au plutit pe Bega în jurul orei 17.00, mii de timişoreni le-au urmărit cu sufletul la gură, în speranţa că răţuşca adoptată va ajunge prima la finish şi astfel vor câştiga o excursie la Disneyland Paris, oferită de sponsorii festivalului. Anul acesta, banii strânşi din vânzarea biletelor, vor fi folosiţi pentru dotarea Secţiei de Neonatologie a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

20150906_170718

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a avut parte de o surpriză, la fel ca anul precedent. Asta pentru că răţuşca din plastic care a terminat a doua întrecerea a fost adoptată de Alexandru Robu, un tânăr care anul trecut a câştigat marele premiu la Cursa Răţuştelor. „Aşa ceva este incredibil”, a spus uimit primarul Nicolae Robu când a aflat că Robu a ieşit din nou câştigător.

Ediţia din acest a Festivalului Bega Bulevard s-a încheiat cu un concert susţinut de Dorina Vasilashko, dar şi cu un spectacol al uni bărbat care s-a dat cu flyboard-ul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*