Ultimele stiri

Festivalul Culorilor cucerește România. Când vor putea timișorenii să participe la cea mai tare distracție

holi romania

Holi Tour România 2014 te așteaptă la Timișoara să petreci în culori alături de cei mai în vogă dj naționali și internaționali. Festivalul Culorilor își începe turneul în România, iar în orașul de pe Bega ajunge pe 7 iunie, de la ora 12.00, la Pădurea Verde.

Holi este un festival de primăvară originar din India, unul dintre cele mai vechi festivaluri, dar cu siguranță cel mai plin de culoare. În cadrul acestui festival nu există bariere de vârstă, gen și statut social. Timp de zece ore, participanții vor avea parte de multă muzică bestială: house, electro, techno, deep trance asigurată de DJ din topurile naționale și internaționale și, ceea ce îl face special, multă culoare.

Pe parcursul derulării programului vor fi mai multe countdown-uri la finalul cărora toți participanții vor arunca, în același moment, culorile în aer, făcând astfel ca locul distracției să arate ca un adevărat mozaic al culorilor.

“Dorim ca toți românii, adresându-ne acum în mod special timișorenilor, să experimenteze atmosfera Festivalului Holi și să facem din Timișoara cel mai mare party. Invităm pe toți aceia cu gust de distracție care vor să petreacă într-un mod mai aparte să li se alăture participanților Holi și să aibă parte de o experiență unică”, transmit reprezentanții festivalului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*