Ultimele stiri

Fetita gasita sub fusta mamei, la vama Cenad

frontiera

Ascunsa sub fusta mamei! Asa au gasit-o poliţiştii de frontieră de la Cenad pe o fetiţă de doar cinci luni. Femeia, din Mehedinţi, încerca să o scoat ilegal din tara si sa o duca in Belgia.

Duminică seara, la punctul de trecere a frontierei de la Cenad au ajuns, cu un autoturism BMW, doi tineri din Mehedinţi, Vasile A., de 25 de ani şi Marian N., de 22 de ani. Aceştia erau însoţiţi de copii lor, în vârstă de 5 şi, respectiv 6 ani. Însă, la controlul de rutină al autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit al treilea copil în maşină, o fetiţă de doar cinci luni, ascunsă sub fusta mamei.

„În urma verificărilor s-a stabilit că aceasta este o fetiţă în vârstă de 5 luni, fiica celor doi cetăţeni români, pentru care părinţii au prezentat un certificat de naştere, eliberat de autorităţile belgiene. Cei doi au declarat că au recurs la această metodă pentru că doreau să ajungă în Belgia şi nu au ştiut care este procedura pentru a obţine un document valabil de călătorie pentru minor”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Timiş.

Cei doi sunt cercetaţi penal acum pentru „participaţie improprie la tentativa de trecere ilegală a frontierei”, „complicitate la participaţie improprie la tentativa de trecere ilegală a frontierei” şi „tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*