Ultimele stiri

Fiica adoptivă a lui Woody Allen şi-a acuzat tatăl de abuz sexual

Fiica adoptivă a cunoscutului regizor american Woody Allen l-a acuzat pe tatăl ei că ar fi abuzat-o sexual pe vremea când aceasta nu avea decât şapte ani. Dylan Farrow a făcut declaraţiile într-o scrisoare deschisă publicată pe site-ul cotidianului The New York Times.

Tânăra de 28 de ani a povestit că viața i-a fost afectată din cauza abuzului suferit şi că a considerat că e momentul să vorbească public despre cele întâmplate.

Deşi este pentru prima oară când Dylan relatează public cele întâmplate, acest caz a fost dezbătut de presa din întreaga lume şi acum 21 de ani, când iubita de atunci a regizorului şi mama adoptivă a fetei, Mia Farrow, l-a acuzat pe Woody Allen de pedofilie.

Scandalul a izbucnit după ce Mai Farrow a aflat că regizorul avea o relaţie cu fiica ei adoptivă, Soon-Yi Previn, care nu avea pe atunci decât 19 ani. Au urmat o serie de investigaţii, dar nu au fost găsite destule dovezi care să demonstreze că  Allen şi-ar fi abuzat fiica. Mai mult, o serie de specialişti au concluzionat că mama fetei ar fi fost cea care i-ar fi spus acesteia să îşi acuze tatăl.

În scrisoarea publicată, Dylan acuză atât presa, cât şi criticii de film de la Hollywood care au făcut din Woody Allen un adevărat erou al cinematografiei. La fel de dur, aceasta se adresează şi unor actori faimoşi care au apărut în peliculele regizorului.

„Ce ai fi făcut dacă era copilul tău, Cate Blanchette? Louis CK? Alec Baldwin? Dacă erai tu în locul meu  Emma Stone? Sau poate tu, Scarlett Johansson? Diane Keaton, mă cunoşteai când eram copil. M-ai uitat?” a scris aceasta.

Într-un comunicat făcut de reprezentanţii lui Woody Allen, s-a declarat că regizorul a citit scrisoarea fiicei sale şi o consideră ca fiind lipsită de adevăr. De asemenea, acesta îndeamnă publicul să nu uite de investigaţiile care au fost făcute pe această temă, scrie CNN.

Allen are în continuare o relaţie cu Soon-Yi. Cuplul s-a căsătorit în 1997 şi are două fiice adoptive.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*