Ultimele stiri

Fiica lui Whitney Houston a murit la 22 de ani

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a artistului Bobby Brown, a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani, conform unui anunţ oficial făcut de un reprezentant al familiei.
„Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat Kristen Foster, purtătoarea de cuvânt a familiei, citată de CNN.
Decesul lui Bobbi Brown vine după aproape jumătate de an de când tânăra a fost găsită fără cunoştinţă în cada din sala de baie a vilei sale, dintr-o suburbie a oraşului Atlanta. Incidentul a avut loc pe 31 Ianuarie şi a prezentat o serie de similarităţi bizare cu circumstanţele în care a murit mama ei, în anul 2012.

Bobbi Kristina fusese plasată în comă indusă, iar unii dintre membrii familiei sale susţineau că medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile.
Bobbi Kristina Brown era singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.
Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000, graţie reality show-ului „Being Bobby Brown”, în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.
Whitney Houston şi fiica ei au cântat împreună la televiziunea naţională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa „My Love Is Your Love”, în Central Park din New York, într-o ediţie specială a emisiunii „Good Morning America”, difuzată de televiziunea ABC.
Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.
La doar câteva zile după decesul cântăreţei, Bobbi Kristina – care avea pe atunci vârsta de 18 ani – a fost transportată de urgenţă la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât „se simţea copleşită”, a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.
În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului „The Houstons: On Our Own”, produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe.
Pe 11 februarie 2012, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.
Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, „în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat „o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*