Ultimele stiri

FINALA ROMÂNII AU TALENT. 15 concurenţi se luptă, vineri seara, pentru marele premiu al show-ului

romanii au talent

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Show-ul de talente de la ProTV îşi desemnează, vineri seara, marele câştigător al acestui sezon. 15 concurenţi au intrat în cursa pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.
FINALA ROMÂNII AU TALENT. Ultima ediţie a show-ului de talente de la ProTV va fi difuzată vineri seara, de la ora 20:30. Cei 15 finalişti vor urca pe scenă pentru a-şi prezenta numerele cu care ar putea să câştige marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

FINALA ROMÂNII AU TALENT readuce în faţa publicului şi a celor patru juraţi cinci cântăreţi: Nicoleta Iancu – care a impresionat cu doinele interpretate, Alexandra Moraru – care a surprins cu tehnica lui vocală, Carmen Cernea – care a cântat operă într-o manieră deosebită şi Bogdan Dumitraşcu – constructorul care a emoţionat până la lacrimi atunci când a început să cânte.
În FINALA ROMÂNII AU TALENT se află şi două trupe: The Beat – puştii care au adus muzica şi atmosfera rock pe scena Romanii au talent şi Concertino – trupa instrumentală care a făcut furori de fiecare dată când s-a prezentat în faţa publicului.
Nici dansul nu va lipsi din FINALA ROMÂNII AU TALENT. Reprezentanţii acestuia sunt Oana Zara şi Alexandru Bordea – cei doi tineri au reuşit să aducă zâmbetul pe buzele tuturor cu momentele lor de dans contemporan, Bogdan Bolohan – concurentul care i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi în etapa semifinalelor, Kid-A – puştii teribili de la ROMÂNII AU TALENT, ale căror elemente de dans contemporan experimental i-au ridicat pe juraţi în picioare, dar îi Yeva Shyianova – balerina care a adus pe scena la de la ROMÂNII AU TALENT celebrul dans în făină, dar şi dansul la bară.
Bianca Coştiug, tânăra care a prezentat un moment de dans tribal – fusion, se află şi ea în FINALA ROMÂNII AU TALENT.
Tot în FINALA ROMÂNII AU TALENT s-a calificat şi căţelul Bibi, cel care are numai trei picioare, împreuna cu stăpânul şi dresorul lui, Viorel Scintei. Un moment inedit în FINALA ROMÂNII AU TALENT va fi prezentat de grupul Speedcubing, tinerii care reuşesc să resolve cubul rubik în timp record.
De asemenea, pentru un premiu de originalitate în FINALA ROMÂNII AU TALENT se luptă Funny jumpers, Cosmin Cioca, Concertino, Laura Vranceanu şi Denis Bolborea.
Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi cele douş gazde ale emisiunii, Smiley şi Pavel Bartos, s-au declarat nerăbdători să vadă cele mai bune numere de la ROMÂNII AU TALENT.
„La acest show m-a surprins absolut totul până acum şi sunt convins că va fi la fel şi în marea finală”, a spus Smiley. „Sper că şi telespectatorii vor fi alături de noi pentru cel mai important moment din acest sezon. Vor avea, cu siguranţă, multe motive să stea lipiţi de televizoare: voci incredibile, numere de dans tribal sau contemporan, balet, numere de magie sau de dresaj, vor completa spectacolul extraordinar ROMÂNII AU TALENT”, a adăugat el.
Pavel Bartos a completat: „Cred că este cea mai mare diversitate de talente de la ROMÂNII AU TALENT şi mă bucur pentru acest lucru. Sper că cei de acasă să-l aleaga pe cel mai bun”, a conchis acesta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*