Ultimele stiri

Firma care ridică un magazin Kaufland în locul Fabricii de Ciorapi, amendată

O nouă situație care demonstrează că lucrurile se fac doar sub presiune la Timișoara! Firma care demolează Fabrica de Ciorapi pentru a ridica în locul acesteia un magazin Kaufland a fost amendată pentru mizeria făcuă în zona șanterului. Totul s-a întâmplat după ce, consilierul local Ștefan Sandu s-a arătat nemulțumit, printr-o postare pe o rețea de socializare, de felul în care firma își desfășoară activitatea.

“Chiar nu există metode de a-i obliga pe constructorii de la Kaufland să respecte curăţenia acestui oraş? Tot cartierul este plin cu noroi ce cade de pe maşinile ce lucrează pe acel şantier. Se pare că amenzile sunt prea mici pentru a determina o schimbare de atitudine! Să nu mai amintim că aceşti “binefăcători” au reuşit prin mijloace cel puţin ciudate să obţină demolarea unei clădiri model de arhitectură industrială din patrimoniul oraşului“, scria zilele trecute pe Facebook consilierul local Ştefan Sandu de la PNL.

Ulterior, Direcţia de Mediu s-a autosesizat și a luat măsuri pentru reglementarea situaţiei, constructorul fiind obligat să intre în legalitate. Potrivit şefului Direcţiei de Mediu din Primăria Timişoara, Adrian Bere, atât direcţia pe care o conduce cât şi Poliţia Locală au amendat firma la finele acestei săptămâni pentru că a murdărit căile de acces şi pentru organizarea deficitară a şantierului.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*