Ultimele stiri

Firma ce comercializa lemn, bănuită de evaziune fiscală

lemn

Poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice au identificat o firmă, cu sediul în Timişoara, ai cărei reprezentanţi sunt bănuiţi că ar fi comercializat 2500 de metri³ de material lemnos, fără a evidenţia operaţiunile în actele contabile. Cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigare a fraudelor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals şi evaziune fiscală.

“În cursul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialişti din cadrul  I.T.R.S.V. Timişoara, au efectuat controale la o societate comercială din Timişoara, ai cărei reprezentanţi sunt bănuiţi de operaţiuni ilegale cu material lemnos. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că administratorul firmei, un bărbat de 40 de ani, ar fi vândut peste 2500 de metri³ de material lemnos, diferite specii, fără a evidenţia operaţiunile în evidenţele contabile”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Valoarea materialului lemnos este estimată la 600.000 de lei.

Poliţiştii au procedat la aplicarea unei sancţiuni contravenţionale în valoare de 4500 de lei conform H.G. 998/2008 şi obligarea la plata contravalorii materialului lemnos.

Cercetările faţă de bărbat sunt continuate de poliţiştii de investigare a fraudelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals şi evaziune fiscală, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*