Ultimele stiri

Firma ce se ocupă de lucrările la subpasajul Michelangelo ajutată de Poliția Locală la spuravegherea șantierului

Michelangelo

Poliția Locală păzește strașnic șantierul de la subpasajul Michelangelo. Motivul? Primarul Nicolae Robu nu vrea să riște ca un necunoscut să pătrundă în subteran, să strice ceva și să dea peste cap lucrările.

Astfel, deși firma ce se ocupă de construcția subpasajului Michelangelo are obligația de a păzi șantierul, primarul Nicolae Robu a pus și Poliția Locală cu ochii pe șantier.

„De acolo, la începutul lucrărilor, s-au furat pompe, s-au tăiat cabluri și trebuie să luăm măsuri. Pe de altă parte, șantierele își au regulile lor și pe șantiere nu poate pătrunde oricine. Poliția Locală oprește și accesul. Responsabilitatea este una uriașă și am considerat că la ce avem în oraș, ca faună, se impune și o astfel de pază. Ce-și doresc timișorenii, să terminăm această lucrare sau să venim să le explicăm că nu știu cine a pătruns acolo și a stricat ceva sau a furat o pompă?”, a explicat primarul.

Edilul Nicolae Robu a vorbit și despre reînceperea lucrului pe șantier. Acesta a specificat, din nou, că subpasajul va fi utilizabil la două săptămâni după ce vor fi redemarate lucrările. Conform primarului, acestea vor începe atunci când temperaturile nu vor mai scădea, noaptea, sub 5 grade.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*