Ultimele stiri

Firmele care mută cablurile din Timişoara în subteran, AMENDATE după haosul creat în oraş. Ce le transmite primarul Robu

Firmele contractate de operatorii care au diverse cabluri prin Timişoara ce încearcă acum să le ducă în subteran au creat haos în oraş. Şi reprezentanţii Primăriei Timişoara au aflat că aceste firme nu-şi fac treaba cum trebuie şi că au distrus spaţiul verde, motiv pentru care au fost aplicate amenzi.

Astfel, Direcţia de Mediu din cadrul municipalităţii a făcut verificări pe teren în urma cărora a aplicat 29 de amenzi în valoare de 72.500 de lei. De asemenea, au fost aplicate şi sancţiuni în valoare de 266.204 lei, sumă care reprezintă contravaloarea spaţiilor verzi a florilor afectate de lucrările respective.

„Sunt două lucruri, pe de o parte amenda şi pe de altă parte, acoperirea pagubelor produse prin acele lucrări. Amenda este doar sancţiunea, ea nu acoperă pagubele şi s-au făcut toate documentele de rigoare prin care se impută firmelor respective o sumă mare”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei lansează şi un apel către toţi cei care realizează diferite lucrări în oraş, cărora le transmite „să facă lucrările astfel încât să perturbe oraşul cât mai puţin, să facă lucrările îngrijit, astfel încât să nu producă mizerie şi să nu distrugă, să nu afecteze spaţiul verde din jur. De asemenea, în mod special le cer să semnaleze corect lucrările şi să ia toate măsurile pentru ca nimeni să nu se accidenteze”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*