Ultimele stiri

Flavius Boncea: „Încă suntem membri ai partidului PNȚCD!”

Boncea si Herzog

În urmă cu două săptămâni, PNŢCD ameninţa cu excluderea din partid a consilierilor care au semnat protocolul de colaborare cu PSD. Atunci, PNȚCD anunța că va retrage sprijinul politic a lui Flavius Boncea şi Bogdan Herzog, ultimul fiind propus de social-democraţi pentru poziţia de viceprimar, în locul liberalului Dan Diaconu. Însă, tentativa de scoatere din funcție a viceprimarului Dan Diaconu a eșuat. A rămas în prim plan părăsirea funcțiilor pe care le ocupă în primărie Flavius Boncea și Bogdan Herzog pentru că ei nu mai sunt membri de partid.

Favius Boncea a declarat pentru Timișoara online că atât el, cât și Bogdan Herzog, în momentul de față sunt membri ai partidului PNȚCD. În cazul în care, rămâne consilier local, în ceea ce privește o eventuală colaborare cu Nicolae Robu pe proiectele Timișoarei, Flavius Boncea afirmă: „Noi nu avem nicio problemă personală cu Nicolae Robu. Avem în vedere doar binele timișorenilor, dar și implicarea în proiectele următoare”.

În ceea ce îl privește pe Bogdan Herzog, acesta susține, ca și Flavius Boncea, că  încă este membru PNȚCD și că întreaga procedură de excludere din partid este oprită: „Procedura, în momentul de față, este oprită. Noi suntem membrii partidului PNȚCD. Însă, cei care au înaintat acest demers se află în curs de excludere”. Bogdan Herzog nu exclude o posibilă colaborare cu Nicolae Robu. Potrivit afirmațiilor acestuia, dacă vor fi proiecte bune pentru Timișoara, va colabora și va vota pentru ele.

1 Commentariu pe Flavius Boncea: „Încă suntem membri ai partidului PNȚCD!”

  1. Bogdan herzog este un mare farseor,arivist si un rau mai rau decat raul, la casa omului, adica un mare rau si pentru Primaria Timisoara !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*