Ultimele stiri

Flavius Boncea: „Sunt total împotriva alianței PNȚCD-PMP. Mi se pare o mizerie”

În urmă cu câteva zile, Valentin Moldovan, președintele PNȚCD Timiș, spunea că în data de 30 de august, la București, s-a semnat un protocol de alianță între PNȚCD și PMP. Protocolul se referă la susținerea candidaturii Elenei Udrea la alegerile prezidențiale. Aceasta va candida sub sigla PMP, dar va fi sprijinită de PNȚCD.

Se pare că în PNȚCD există consilieri care nu agreează această alianță. De exemplu, consilierul local Flavius Boncea este împotriva protocolului dintre cele două formațiuni politice.

„Eu sunt total împotriva ei și mi se pare o mizerie. Nu sunt de acord cu această alianță”, spune Boncea.

Întrebat de Timișoara Online cum va vota în Consiliul Local Timișoara proiectele primarului Nicolae Robu, Flaviu Boncea a răspuns că în funcție de cum îi va dicta conștiința: „După cum îmi dictează conștiința. Dacă sunt proiecte bune, voi vota pentru, dacă sunt proiecte proaste, votez împotrivă. Exact așa cum am spus și până acum”.

Flavius Boncea mai spune că nu intenționează să părăsească PNȚCD: „Nu o să merg în niciun alt partid. Sunt membru PNȚCD, am fost doar membru PNȚCD și nu o să trec în alt partid”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*