Ultimele stiri

Florarii fără autorizații din Piața Bălcescu, amendați

flori

Poliţiştii locali din Timişoara i-au luat în vizor comercianţii de flori din Piaţa Bălcescu. Aceștia nu dețineau autorizație, iar cetăţenii reclamau faptul că fac mizerie în zonă. Oamenii legii au aplicat până acum 15 sancţiuni pentru astfel de fapte în zona Bălcescu.

Poliţiştii locali au aplicat din nou amenzi pentru comercializarea de flori fără autorizaţie, în Piaţa Bălcescu, la începutul acestei săptămâni.

„Ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni, polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat verificări în zona Piața Bălcescu, unde s-a reclamat faptul că există persoane care comercializează flori fără a deține autorizație în acest sens, fac mizerie în jur și creează disconfort, amplasându-și marfa spre vânzare pe trotuar, chiar în stația de tramvai. La fața locului au fost depistate trei persoane în această situație, fiind aplicate sancțiuni contravenționale de câte 200 de lei, atât în cursul zilei de luni, cât și marți, conform HCL 139/2011 pentru nedeținerea acordului pentru desfășurarea activității de comerț stradal din partea Primăriei Timișoara”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Locale.

În ultimele două luni polițiștii locali au aplicat nu mai puțin de 15 sancțiuni contravenționale pentru astfel de fapte în Piaţa Bălcescu.

flori1 flori3 flori4

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*