Ultimele stiri

Flori împărţite bătrânilor din Timişoara, în semn de apreciere. Ce campanie inedită se desfăşoară

persoane varstnice

Persoanele vârstnice au fost sărbătorite, ieri, la Timişoara. Astfel, pentru a marca Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, care a fost sărbătorită pe 1 octombrie, Fundaţia Principesa Margareta a României a organizat în mai multe localităţi din ţară, printre care şi Timişoara, campania “Flori pentru suflet”. Acţiunea are drept scop sensibilizarea şi mobilizarea comunităţii în sprijinul populaţiei de vârsta a treia.

Prin urmare, pe parcursul campaniei desfăşurate în Timişoara, în zilele de 1 şi 2 octombrie, voluntari, membri ai firmelor partenere Fundaţiei Principesa Margareta a României, s-au organizat pentru a oferi flori vârstnicilor, în semn de apreciere a valorii şi a experienţei lor de viaţă. Florile au fost împărţite în Piaţa Operei, Piaţa Badea Cârţan, Piaţa Iosefin, Piaţa 700, precum şi la două din căminele pentru vârstnici din Timişoara.

Acţiunile desfăşurate cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice sunt parte a programului “Niciodată Singur”, program desfăşurat de Fundaţia Principesa Margareta a României cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale vârstnicilor peste 65 de ani aflaţi în singurătate şi, de cele mai multe ori, în sărăcie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*