Ultimele stiri

Florian Stoian, singurul consilier local care mai are încredere în secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari

consiliul local timisoara

Pierderea de către Primăria Timișoara a procesului privind finanțarea echipei de fotbal Poli a reprezentat un motiv numai bun pentru consilierii locali PSD să facă astăzi, în plenul Consiliului Local Timișoara, o propunere inedită. Prin urmare, Alfred Simoniș le-a cerut consilierilor locali să ridice o mână sus dacă mai au sau nu încredere în secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari.

„Lăsând la o parte simpatiile și antipatiile, un lucru este clar: bugetul a fost prejudiciat cu o sumă importantă de bani. Unii suntem de părere că secretarul Ioan Cojocari este principalul vinovat, alții nu. Tocmai de aceea, poate ar trebui să dăm un vot de principiu privind încrederea pe care o au consilierii locali în secretarul municipiului Timișoara”, a explicat Alfred Simonis, astăzi, în plenul Consiliului Local Timișoara.

Toți consilierii locali PSD au ridicat mâna pentru a demonstra că nu mai au încredere în secretarul primăriei, doar consilierul local liberal Florian Stoian a fost de altă părere. „Sunt singurul care am ridicat mâna, pentru că eu nu sunt în măsură să ştiu ce atribuţii are el acum. Nu pot să spun că n-a făcut aia sau n-a făcut aia… Din moment ce nu îi cunosc atribuţiunile, nu mă pot pronunţa. Am încredere. Dacă de 25 de ani e secretar şi nu a intrat la puşcărie, fiţi siguri că nu face ilegalităţi. Părerea mea!”, a declarat Florian Stoian.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*