Ultimele stiri

Florică Bîrsășteanu: „România are nevoie de un președinte tânăr și energic, aceasta este ideea care se desprinde din mesajele personalităților care-l susțin pe Victor Ponta”

florin birsasteanu

Deputatul Florică Bîrsășteanu a anunțat în conferința de presă de astăzi de la sediul PSD Timiș care este scopul în următoarele săptămâni a partidului în ceea ce privește alegerile: locul întâi pe Timișoara.

„România are nevoie de un președinte tânăr și energic, aceasta este ideea care se desprinde din mesajele personalităților care-l susțin pe Victor Ponta. În același timp, nimeni nu și-a anunțat, pe plan internațional, susținerea pentru Klaus Iohannis. Doar Traian Băsescu a spus că, dacă Iohannis ajunge în turul al doilea, îi va da voturile sale”, a spus Bîrsășteanu.

În ceea ce privește vandalizarea mai multor panouri în care apărea Victor Ponta, Bîrsășteanu spune că doar panourile în care apare premierul au fost ironizate: „Facem un apel la fair-play, știm că timișorenii sunt oameni civilizați, care nu se dedau la astfel de gesturi. Nu vrem să aducem acuze, dar nu putem să nu constatăm că doar panotajul candidatului nostru a fost abrutizat, ironizat, cum vreți să-i spuneți”, afirmă Bîrsășteanu. 

3 Commentarii pe Florică Bîrsășteanu: „România are nevoie de un președinte tânăr și energic, aceasta este ideea care se desprinde din mesajele personalităților care-l susțin pe Victor Ponta”

  1. Nea Florica, nu avem nevoie de un mincinos si un plagiator ca presedinte, asa ca mai lasa-ne cu ponta al tau!

  2. tatar gheorghe // 11 octombrie 2014 a 10:28 // Răspunde

    Nu timisorenii au vandalizat, cei care au venit in Timisoara vandalizeaza totul, nu numai panourile.

  3. de ce mintiti oamenii in piete ca Ponta a dat bani pentru toate santierele din Timisoara? Mincinosilor si nesimtitilor ce sunteti!!!!
    PSD = PARTIDUL MINCINOSILOR!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*