Ultimele stiri

Florin Bârsășteanu despre Nicolae Robu: „Aș recomanda domnului primar ca pasiunile lui juvenile, chitara și Facebook-ul, să și le satisfacă după program”

Florin Bârsășteanu a solicitat în cadrul conferinței de presă de astăzi, de la sediul PSD Timiș, ca primarul Timișoarei, Nicolae Robu, să fie mai responsabil cu afirmațiile pe care le face.

„Un apel la normalitate pe care îl solicităm domnului primar. Ar trebui să devină mai responsabil cu afirmațiile pe care le face. Dânsul nu este agent electoral. Poate să facă declarații politice din sediul partidului după amiaza, nu de la sediul primăriei.

Aș mai recomanda domnului primar ca pasiunile lui juvenile, chitara și Facebook-ul, să și le satisfacă după program”.

În ceea ce privește Spitalul de Copii, Bârsășteanu spune că nu îl crede pe primar în stare să își bată joc de un proiect atât de important.

„Eu cred că nu e în stare domnul Robu să își bată joc de un proiect atât de important pentru Spitalul de Pediatrie și să facă doar șicane pentru a ține agenda pe tapetul informațiilor de presă. Știu că se lucrează la acel proiect, se așteaptă decontările, banii există. Domnul Robu e cunoscut ca un tip coleric, dar stă prost cu finalizarea”, spune Florin Bârsășteanu.

Bârsășteanu a mai completat că în oraș e multă mizerie și că sunt în jur de 100 de șantiere nefinalizate: „Din cele peste 100 de șantiere pe care le-am numărat noi nu am văzut nici unul finalizat. Trebuie să trăim în continuare cu mizeria din parcuri, din oraș. Toate acestea pe nervii și pe banii timișorenilor. Acolo unde sunt ilegalități crase, organele statului își fac datoria și devine deja o prezență aproape constantă în viața de zi cu zi”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*