Ultimele stiri

Florin Bîrsăşteanu, câștigător pe Colegiul 3

florin birsasteanu

Mai sunt de numărat voturile de la trei secții de votare, la Colegiul 3, dar alianța PSD-UNPR-PC  a anunțat deja câștigătorul. Este vorba despre medicul Florin Bîrsășteanu, candidat pe listele lor. Din primele informații, se pare că acesta a avut aproape dublul voturilor rivalului din PNL, Viorel Coifan.

„Sunt extrem de satisfăcut pentru că am reușit să câștigăm într-un mod detașat chiar în fieful domnului Robu, demonstrându-i că adevarata forța în USL am fost noi… Multumesc organizație și tuturor membrilor”,  a declarat Florin Bîrsășteanu după aflarea rezultatelor. Acesta a mai menționat că în acest mandat va oferi o atenție deosebită Spitalului Județen din Timișoara.

Nici Sorin Grindeanu nu a rezistat să nu își manifeste satisfacția și să-l mai împungă puțin cu replici pe edilul Timișoarei: “Nicolae Robu să își ceară scuze membrilor PSD pentru felul în care a jignit în aceasta campanie. Domnul primar a ajuns primar în 2012 datorită PSD. (…)A fost o victorie zdorbitoare a lui Florin Bîrsășteanu pe Colegiul 3. Până la urma o victorie a bunului simț”, a spus acesta.

De asemenea, deputatul nu a uitat să specifice că pe secția unde votează Nicolae Robu, Florin Bîrsăşteanu  a câștigat.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*