Ultimele stiri

Florin Bîrsășteanu: „Vreau să fac un apel public la adresa domnului primar: să încerce să respecte autoritățile locale pe care tot dânsul le invită la ceremonii”

Deputatul Florin Bîrsășteanu a declarat astăzi, la sediul PSD Timiș, faptul că asigură  că încă din luna mai, la vizita premierului în campania electorală, Victor Ponta promitea ferm, după ce a văzut care a fost motivul nederulării programului de finanțare, că la următoarea rectificare va finanța din nou Spitalul de Copii.

„Atunci când vin bani de la buget văd că ne e greu să-i cheltuim sau chiar pierdem timp și oportunitatea de a-i cheltui, în schimb constat că banii pe care îi avem în bugetul local se cheltuiesc uneori fără discernământ. Raportul Curții de Conturi scoate la iveală o serie de  nereguli. Domnul Nicolae Robu spune că nu ar fi problema dânsului cine contractează și cum contractează lucrări de milioane de euro. Mi se pare o atitudine sfidătoare asupra noastră, a tuturor, ca ordonatorul de credit principal să se ascundă în spatele unor declarații de acest gen. Să spui că un organism al statului, care este cu ochii pe tot ce se întâmplă în instituțiile statului cu banii publici face „poliție politică”, mi se pare extrem de grav”, a declarat Florin Bîrsășteanu.

Deputatul a ținut să atragă atenția și asupra lipsei de punctualitate a primarului Nicolae Robu de sâmbătă, atunci când, la Pădurea Verde, a  avut loc inaugurarea Monumentului închinat eroilor rezistenței anticomuniste din Banat: „Aș mai atrage atenția și asupra altui lucru. Sâmbătă, o parte dintre dumneavoastră, ați stat cu noi în soare 2 ore și ceva la Pădurea Verde, la ceremonia de reinaugurare a Monumentului dedicat rezistenței anticomuniste. Vreau să fac un apel public la domnul primar: să încerce să respecte autoritățile locale pe care tot dânsul le invită la ceremonii și să respecte punctualitatea pe care ar trebui să o aibă un primar al unui oraș care se dorește civilizat. Care ați fost acolo, ați văzut… niște condiții grele, s-a stat în soare. Au fost invitați oameni cu vârstă înaintată, care au rezistat cu stoicism impoliteței pe care domnul primar a făcut-o față de această manifestare și față de noi toți de acolo. A devenit proverbială punctualitatea domnului primar”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*