Ultimele stiri

Forța Civică, partid invitat la Congresul PPE

forta civica

În zilele de 6 şi 7 martie Partidul Forța Civică participă la Congresul Partidului Popular European de la Dublin. Delegaţia Forța Civică este prezentă la Congres în urma unei invitaţii a preşedintelui PPE, Joseph Daul, adresată preşedintelui Mihai-Răzvan Ungureanu.

Forța Civică este reprezentată de Dan Lazea, vice-preşedinte responsabil pentru Relaţii Externe şi Alex Coită, consilier al preşedintelui partidului. În cadrul Congresului de la Dublin se va alege candidatul PPE pentru funcţia de Preşedinte al Comisiei Europene şi se va da startul campaniei pentru alegerile europene din luna mai.

“Am convingerea că viziunea PPE va ghida Uniunea Europeană în următorii ani. Pentru România, este esenţial că soluţiile PPE să se transforme în politici publice la nivelul UE. PPE a dovedit consecvenţă şi determinare şi în abordarea chestiunilor sensibile de politică externă, pledând pentru o cât mai rapidă integrare în UE a ţărilor din Balcanii de Vest şi pentru un traseu european sigur oferit ţărilor din vecinătatea estică. Ţări precum Moldova, Georgia sau Ucraina, au nevoie acum de un sprijin ferm din partea UE”, a declarat vice-preşedintele Partidului Forța Civică, Dan Lazea.

Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat în intervenţii anterioare că a primit confirmarea oficială din partea preşedintelui PPE că europarlamentarii FORŢA CIVICĂ ce vor fi aleşi în luna mai, vor activă în Parlamentul European alături de membrii PPE.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*