Ultimele stiri

Fosile de dinozaur, bucăţi de meteorit şi amoniţi uriaşi, la expomineralia, în Iulius Mall Timişoara

Iulius Mall Timişoara găzduieşte o nouă ediţie a ExpoMineralia, Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii. De această dată, pe lângă minunatele podoabe din pietre preţioase şi semipreţioase, organizatorii au pregătit o surpriză pentru toţi cei care vor să descopere dovezi ale altor ere.

În perioada 9 – 13 septembrie 2015, timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi să completeze sesiunile de shopping din magazinele lor preferate cu o vizită la standurile ExpoMineralia, care se va desfăşura la demisolul Iulius Mall. Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii uimeşte din nou, prezentând vizitatorilor piese de colecţie cu o vechime de zeci de milioane de ani. La ExpoMineralia vor putea fi admirate şi chiar achiziţionate rămăşiţe de dinozaur şi multe alte fosile. Vedetele acestei ediţii sunt dinţii de dinozaur, bucăţile de meteorit şi amoniţii uriaşi.

În plus, clienţii Iulius Mall Timişoara vor găsi la târg peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*