Ultimele stiri

Fosta jurnalista Aurelia Marcoane va conduce PLR Timișoara

Partidul Național Reformator are, în sfârșit, președinte la organizația Timișoara! Vorbim despre fosta prezentatoare TV, Aurelia Marcoane, în care președintele PLR Timiș, senatorul Petru Ehegartner, are foarte are încredere.

„Anul trecut, înainte de campania electorală, am avut un demers de consolidare a filialelor și am rămas restanțieri cu cea mai importantă organizație din filială. Mă bucur că am rămas, pentru timpul ne-a făcut să gândim mai mult. (…)Pentru un nou tip de politică și un nou tip de viziune am nominalizat-o pe Aurelia Marcoane la conducerea filialei. (…)Îi doresc mult succes și așteptăm foarte mult de la ea”, a declarat președintele PLR Timiș.

Fosta prezentatoare TV va fi șefă peste o organizație de 150 de persoane.

„Îi mulțumesc senatorului Ehegartner pentru că a avut încredere în mine. Împreună cu echipa de la municipiu suntem în proces de elaborare a unor proiecte cu impact social. Mai am un mesaj pentru tinerii care cred în valorile de dreapta și sunt interesați de fenomenul politic: să ni se alăture pentru că vor găsi o echipă gata de acțiune. PLR este un partid de experți în domeniile lor. Cred că a venit momentul să punem în aplicare ceea ce știm”, a spus Marcoane la preluarea flialei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*