Ultimele stiri

Fostul ministru Dobrițoiu, la Timișoara: “Salut faptul că prezidențiabilul Klaus Iohannis nu este dispus să facă niciun târg politic”. Ce spune despre dosarul în care este anchetat de DNA

dobritoiu

Președintele Comisiei de Apărare din Senatul României, Corneliu Dobrițoiu, prezent astăzi la Timișoara unde a avut o întâlnire cu mai multe cadre militare în rezervă a declarat că salută decizia prezidențiabilului Klaus Iohannis de nu face nici un troc electoral pentru turul doi.

Dorbrițoiu susține că gestul lui Iohannis este unul demn, care arată că prezidențiabilul nu își dorește să fie tributar unor înțelegeri politice. Mai mult decât atât, fostul ministru al apărării a atacat pactul dintre Victor Ponta și Corneliu Vadim Tudor.

„Salut faptul că prezidențiabilul Klaus Iohannis nu este dispus să facă niciun târg politic. A venit ca om politic liber și nu vrea să fie tributar unor înțelegeri politice. Sunt consternat de ultima înțelegere făcută de domnul Ponta cu domnul Vadim Tudor, mai ales în urma publicării unei poezii care frizează ridicolul. Cât de venală trebuie să fie foamea de voturi să te duci să semnezi un pact cu cel care ți-a călcat familia în picioare? Ca om și fost militar salut faptul că Iohannis nu face trocuri. Indiferent de rezultatul de la alegeri având deplina speranță că le vom câștiga, eu salut atitudinea demnă și unică în spațiul politic după 1989 a domnului Iohannis”.

Dobrițoiu a vorbit și despre dosarul în care este anchetat de DNA, privind cumpărarea unor locuinţe de serviciu în baza unor declaraţii false. Acesta a declarat că în cazul în care va fi găsit vinovat, va demisiona din senat. Cu toate acestea, președintele Comisiei de Apărare din Senatul României spune că este “foarte relaxat”.

1 Commentariu pe Fostul ministru Dobrițoiu, la Timișoara: “Salut faptul că prezidențiabilul Klaus Iohannis nu este dispus să facă niciun târg politic”. Ce spune despre dosarul în care este anchetat de DNA

  1. Domnule Iohannis mergeti mai departe cu curaj si fara compromisuri. Suntem alaturi de dreapta si un turul 2. Impreuna vom reusi!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*