Ultimele stiri

Fostul PDL-ist Beniamin Lup a vrut să candideze la Colegiul 3, dar nu a mai putut. De ce l-a numit pe Victor Ponta „un plagiator mincinos, corupt şi incompetent”

Beniamin Lup

Fostul consilier al Regelui Cioabă, Beniamin Lup, şi-a dorit să candideze şi el, ca independent, la funcţia de deputat al Colegiului 3, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Supărat pe situaţia în care se află, acesta şi-a exprimat nemulţumirea pe pagina sa de Facebook, unde a declarat că de vină pentru acest lucru sunt „unii oameni corupţi, fără scrupule”.

Beniamin Lup, care a activat o perioadă şi în PDL, le-a scris suporterilor săi de pe reţeaua de socializare că legile au fost schimbate în aşa fel încât candidaţii independenţi să nu se poată înscrie. Mai mult, Victor Ponta, pe care l-a numit „plagiator mincinos, corupt şi incompetent”, nu este nici el fără vină în această situaţie.

„În ciuda susţinerii voastre şi a dorinţei tuturor de a avea alegeri corecte şi de a promova oameni competenţi, unii oameni corupţi, fără scrupule şi care neglijează în mod constant dorinţa cetăţenilor acestei ţări, au schimbat lege după lege, blocând orice şansă a independenţilor de a candida. După ce Ponta – un plagiator mincinos, corupt si incompetent, a amânat cât a putut declararea vacanţei locului de deputat în Colegiul 3 Timişoara, după ce în timpul derulării campaniei de strângere de semnături a schimbat de 2 ori forma tabelului pe care se strâng semnăturile, a introdus (in timpul jocului, de obicei seara târziu) reguli noi şi aberante”, a scris Beniamin Lup.

Chiar dacă e furios pe primul ministru şi pe faptul că nu poate candida, acesta le-a scris susţinătorilor săi că va continua să îi reprezinte.

„Voi continua să reprezint cetăţenii, lucrând împreună cu echipa mea la apărarea intereselor dumneavoastră”, a mai scris acesta.

1 Commentariu pe Fostul PDL-ist Beniamin Lup a vrut să candideze la Colegiul 3, dar nu a mai putut. De ce l-a numit pe Victor Ponta „un plagiator mincinos, corupt şi incompetent”

  1. barbulescu // 6 mai 2014 a 00:07 // Răspunde

    Am auzit ca Benjamin asta se dadea mare ca de fapt el conducea COlegiul 3 pe vremea lui Dugulescu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*