Ultimele stiri

Fostul vicepreședinte CJT va fi consilierul lui Nicolae Robu! Marian Vasile rămâne și consilier județean

marian vasile

După, Sanda Greblă, Alexandru Chirilă şi Dorel Borza, primarul Nicolae Robu va avea și un al patrulea consilier! Este vorba despre fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, Marian Vasile. Acesta s-a hotărât să accepte oferta edilului după ce a fost eliberat din funcția de la CJT.

Marian Vasile va rămâne totuși și consilier județean: „Am rămas și consilier județean pentru că cele două posturi sunt compatibile. Pe de altă parte mai sunt și liderul consilierilor județeni din PNL. În unele cazuri, dar foarte, foarte puține s-ar putea să trebuiască să mă abțin la vot de la Consiliul Județean, dar nici nu știu dacă vor apărea astfel de cazuri”, a declarat fostul vicepreședinte al CJT.

Marian Vasile spune că activitate din postură de consilier al primarului Robu ar putea-o începe chiar de săptămâna viitoare, deși însă nu știe ce atribuții îi vor reveni.

Totuși, dacă va câștiga procesul prin care a contestat demiterea din funcția de vicepreședinte, Marian Vasile spune că va reveni în funcția din care a fost eliberat la CJT.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*