Ultimele stiri

FOTO. Traian Stoia: Abatorul este „într-un hal fără de hal”. Când speră viceprimarul că se vor încheia lucrările la această clădire

Abator

Dacă timp de 20 de ani abatorul din Timişoara a fost lăsat să se degradeze, acum, viceprimarul Traian Stoia vrea ca această clădire să fie reabilitată în doar câteva luni.

Viceprimarul a spus că starea clădirii este „într-un hal fără de hal” şi că joi a fost pe şantier pentru a vedea cum demarează lucrările. La prima vedere, acesta nu a fost deloc mulţumit de ritmul de lucru de aici, unde a găsit trei muncitori şi „o roabă”. Mai târziu, lucrurile s-au mai îmbunătăţit, când la faţa locului au venit o echipă de constructori mai numeroasă.

abator3

Proprietarul clădirii, respectiv Ţiriac Holding, a anunţat, în trecut, că dorește să transforme clădirea într-un mall, dar acest lucru nu îl interesează pe viceprimar.

„Pe mine nu mă interesează dacă ei au sau n-au bani să facă mall-ul, pe mine mă interesează să readucă  la forma iniţială clădirea”, a declarat viceprimarul.

În momentul de faţă se lucrează la gardul din jurul clădirii, iar de săptămâna viitoare se vor începe lucrările la clădirea propriu-zisă.

Acesta doreşte aducerea clădirii la stadiul ei iniţial până la vară.

abator3

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*