Ultimele stiri

FOTO. Vicepreşedintele PDL Timiş, Alin Popoviciu, a discutat cu Angela Merkel

Delegaţia PDL, aflată într-o vizită la Berlin, a întâlnit-o, marţi, pe cancelarul Germaniei,  Angela Merkel. Din delegaţia Partidului Democrat Liberal face parte şi vicepreşedintele regional, Alin Popoviciu, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa Angelei Merkel.

PDL-CDU 2

Alin Popoviciu a vorbit despre importanţa acestei vizite: „A fost o vizită extrem de importantă a Partidului Democrat Liberal şi cred că semnalul este foarte clar şi din partea CDU, care este principalul partid la guvernare, partidul doamnei Merkel, că partidul cu care vrea să colaboreze, în România, este Partidul Democrat Liberal şi nu altcineva”, a declarat acesta pentru Timişoara Online.

Vicepreşedintele PDL Timiş a adăugat că a fost foarte impresionat de atitudinea cancelarului german care, în opinia acestuia, emană bunătate.

„Doamna Merkel este o femeie foarte puternică dar, în acelaşi timp, deschisă şi foarte simpatică, emană bunătate. Cred că şi doamna Merkel vrea să dea un semnal clar că partidul partener, în care are încredere în Romania, este Partidul Democrat Liberal şi aşteaptă să avem un rezultat cât mai bun la europarlamentare”, a afirmat Alin Popoviciu.

f4e9830e6201182569a4573eb06500325

Din această delegaţie fac parte: candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinţii PDL Anca Boagiu şi Andreea Paul, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreşedinţii PDL Mircea Hava, Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Bălan, Alin Popoviciu și Alexandru Nazare, secretarul general adjunct Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp și președintele OT-PDL Sorin Moldovan.

PDL-CDU 1

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*