Ultimele stiri

Fotografii în loc de haine, întinse pe o sfoară într-un parc din Timișoara

expozitie fotografie

Timișoara găzduiește un eveniment special dedicate iubitorilor de fotografie. The Photo Laundry este o expoziție care vrea să susțină inițiativele frumoase, prin promovarea fotografilor amatori și profesioniști într-un spațiu plăcut și accesibil tuturor, parcul. La eveniment sunt invitate persoanele care iubesc fotografia, care doresc să admire arta fotografică și persoane vesele reprezentând individualități minunate, care vor să-și ofere o duminică altfel în aer liber.

Conceptul The Photo Laundry a apărut pentru prima dată în Saint-Petersburg în anul 2010. În decursul a patru ani, acest proiect a devenit unul internațional și a fascinat 42 de orașe din 7 țări diferite. A sosit momentul în care Asociația Tineretul ONU din România – Filiala Timișoara să aducă acest eveniment și în orașul de pe Bega pe 18 mai, în Parcul Copiilor, de la ora 11.00.

“Ce presupune acest proiect? Ideea este simplă: în parc se va întinde sfoară, într-un mod asemănător uscătoarelor de rufe și se vor expune fotografii care să exprime viziunea autorilor lor despre viață. Nu există reguli legate de mărimea și tema fotografiilor, de numărul celor expuse, nu contează dacă sunt printate sau developate. Singura regulă este să vă lăsați mintea să se exprime prin intermediul lor. Ca bonus pentru iubitorii de artă fotografică, venim cu o mică surpriză de final. La sfârșitul expoziției, fiecare persoană care a agățat fotografii pe sfoară va putea alege altele la schimb”, transmit organizatorii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*