Ultimele stiri

Fraţii Cristescu au răspuns acuzelor lansate de primar. Ce au comunicat

consiliul local timisoara

Zi plină de explicaţii în politica locală. Astăzi, Gheorghe Ciuhandu şi Nicolae Robu s-au duelat în comunicate de presă, iar, acum, a venit rândul fraţilor Cristescu să îşi spună punctul de vedere despre acuzele care le-au fost aduse în ultima perioadă.

Astfel, după ce Nicolae Robu i-a acuzat pe cei doi oameni de afaceri timişoreni că s-au implicat în politica locală şi că au avut o mare influenţă în formarea noii majorităţi din Consiliul Local, Emil şi Marius Cristescu au transmis şi ei un mesaj despre spusele edilului.

„Pe fondul numeroaselor speculații din ultimele zile privind negocierile pentru o nouă majoritate în Consiliul Local Timișoara și a acuzelor directe pe care, în acest context, domnul primar Nicolae Robu le-a formulat la adresa noastră, considerăm necesar și corect să facem următoarea precizare: nu suntem și nu am fost implicați în niciun fel, direct sau indirect, în aceste acțiuni politice. Nu avem nicio intenție și niciun interes de a influența, în vreun fel, deciziile politice, la orice nivel, și nu am luat parte la discuțiile sau negocierile privind alianțele partinice în Consiliul Local Timișoara. Declarăm întrutotul nefondate afirmațiile domnului primar Nicolae Robu privind implicarea noastră în acest proces politic și inacceptabilă dezinformarea și manipularea opiniei publice prin declarații care conțin flagrante neadevăruri și exprimări nepotrivite. Nu suntem membri ai niciunui partid politic, iar prin activitatea noastră desfășurată în domeniul afacerilor contribuim constructiv la dezvoltarea Timișoarei printr-o consistentă contribuție financiară, în conformitate cu legea. Susținem, cu convingere, loialitate și onestitate viziunile și proiectele administrative în stare să genereze progresul Timișoarei și o tot mai bună calitate a vieții pentru comunitatea timișoreană și rămânem deschiși dialogului constructiv și civilizat cu edilii orașului”, au comunicat cei doi afacerişti timişoreni.

2 Commentarii pe Fraţii Cristescu au răspuns acuzelor lansate de primar. Ce au comunicat

  1. Cine ii crede pe fratii CRISTESCU ca nu sunt implicati in politica?????????????????

  2. ————-JENANT comentariu de la FRATII cristescu,,,,,,,,,,, au fost, sunt si vor ramane „decidenti in politica romaneasca !!!” ,,,,,, !!!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*