Ultimele stiri

Frații Cristescu își ridică TURNURI la Timișoara! Consiliul Local le-a dat undă verde

Undă verde din partea consilierilor locali pentru controversații frați Cristescu! Cei doi au în plan construirea de turnuri de până la 15 etaje într-o zonă din Timișoara, iar PUZ-ul proiectului, ce ar urma a fi ridicat pe strada Bader, a trecut fără probleme de votul aleșilor locali.

Deși mare critic al fraţilor Emil şi Marius Cristescu, primarul Nicolae Robu a ajuns să facă lobby pentru proiectul acestora. “Cred că Timișoara trebuie să iasă din inhibiția privind înălțimea. Sper ca, în scurtă vreme, să se poată lansa un nou proiect. V-aș ruga să votați și să ne bucurăm că există investitori din Timișoara”, a declarat primarul.

În final, după ce arhitectul-șef Ciprian Cădariu le-a explicat aleșilor că înălțimea de până la 15 etaje propusă de frații Cristescu se încadrează în PUG, consilierii au dat undă verde PUZ-ului aproape în unanimitate. Mai exact, 20 de consilieri a votat că sunt de acord cu investiția.

De menționat este faptul că complexul de clădiri nu va fi ridicat de Bega Group, firma controlată de frații Cristescu, ci de firma arădeană SC Ared Management.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*