Ultimele stiri

Frigărui de porc picante la grătar

frigarui de porc picante la gratar

Ingrediente:

800 g carne macră de porc
5 căţei de usturoi
2 linguriţe boia iute
2 cepe tăiate rondele
1 linguriţă sare
1 linguriţă piper negru măcinat
1 legătură pătrunjel
roşii pentru servit
1 lingură ulei

Cum se prepară:

Se taie carnea cuburi cât se poate de uniforme şi egale ca mărime. Se striveşte usturoiul şi se amestecă cu boiaua, ceapa, piperul şi ¾ din legătura de pătrunjel, tocată. Se pune uleiul şi totul se amestecă cu carnea. Se lasă aşa 30 de minute.Se pun alternativ pe ţepuşe cuburi de carne şi felii de ceapă şi se aşază pe grătarul bine încins pentru 20 de
minute. Frigăruile de porc picante la grătar se servesc cu roşii, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*