Ultimele stiri

Friptură de porc la cuptor

pulpa de porc la cuptor

Ingrediente: 1 kilogram şi jumătate de pulpă de porc, 4 căţei de usturoi pisaţi, 4 linguriţe cimbru tocat fin, 4 linguriţe ulei de măsline, 1 linguriţă coajă răzuită de lămâie, 1 linguriţă şi jumătate sare, un sfert linguriţă de piper.

Mod de preparare: Amestecă într-un vas usturoiul, cimbrul, coaja de lămâie, sarea, piperul şi uleiul de măsline. Încinge cuptorul şi împrăştie amestecul pe întreaga suprafaţă a pulpei de porc. Împachetează carnea în folie de aluminiu şi aşaz-o într-o tavă. Lasă în cuptor cam 40 de minute. Dă la o parte folia, dă focul mai încet şi mai lasă pulpa în cuptor cam încă pe atât, adică 40-45 de minute, până când carnea s-a pătruns bine. Transferă pulpa de porc pe un fund de lemn, lasă să se răcorească 10 minute, apoi poţi felia şi servi, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*