Ultimele stiri

Gala „Pentru Voi” un eveniment caritabil de succes. Câți bani s-au adunat de la oamenii cu suflet mare

gala pentru voi

Fundaţia „Pentru Voi” a reuşit, pentru al XI-lea an consecutiv, să păstreze tradiţia unui eveniment caritabil de succes, Gala „Pentru Voi” 2014. Evenimentul a fost organizat joi, 4 decembrie, la gală s-au adunat 10.000 de euro, bani care vor fi folosiţi pentru susţinerea serviciilor sociale oferite de Fundaţia „Pentru Voi”.

„De 18 ani, ne străduim sa schimbăm lumea în care trăim: am făcut centre de zi, locuinţe protejate, întreprinderi sociale, am creat locuri de muncă şi am angajat mai mult de 50 de persoane cu dizabilităţi intelectuale. Familiile şi organizaţiile familiilor persoanelor cu dizabilităţi şi-au asumat rolul de leaderi ai schimbării comunităţii. Dar ele au nevoie de ajutor pentru a îşi sprijini copiii cu dizabilităţi să ducă o viaţă independentă. Pentru că independent nu înseamnă singur, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră în aceasta luptă de schimbare a societăţii româneşti, în care de multe ori şimtim că ne luptăm cu morile de vânt, ca Don Quijote. În numele beneficiarilor Fundaţiei Pentru Voi, mulţumim tuturor participanţilor la Gala Pentru Voi” , a declarat Laila Onu, director Fundației „Pentru Voi”.

Desfăşurătorul Galei „Pentru Voi” a inclus retrospectiva anului 2014, povestea unui beneficiar, momente artistice semnate de „Pentru Voi” Band şi demonstraţii de karate ale echipa „Pentru Voi”, îndrumată de voluntarul anului „Pentru Voi”, domnul Florin Boca. În mod simbolic au fost oferite diplome de mulţumire pentru cele mai mari donaţii, precm şi pentru cei mai activi voluntari.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*