Ultimele stiri

Gara de Nord din Timişoara va arăta ca-n Occident. Ce modernizări se fac

Călătorii care ajung în Gara de Nord din Timişoara o vor descoperi transformată radical. Asta pentru că s-au realizat o serie de lucrări de modernizare. Mai mult, acum se realizează şi o sală de aşteptare de clasa I, dar va fi modernizată şi sala de aşteptare pentru clasa a II-a. Astfel, pasagerii se vor putea relaxa pe canapele din piele şi vor fi montate instalaţii de climatizare.

„La sala de aşteptare de la clasa I oamenii pot să stea în funcţie de trenul pe care-l au, pot să stea acolo la modul decent, elegant, iar la clasa a doua, pe lângă igienizare am pus lambriuri şi o să schimbăm scaunele, grupuri de câte patru, cu spătarul şi şezutul perforabil. O să fie acces la grupul sanitar. Fiecare sală de aşteptare, atât clasa întâi cât şi clasa a doua, va avea grup sanitar, cu instalaţie de climatizare. Înăuntru accesul va fi doar pe baza legitimaţiei de călătorie. La clasa I vor fi fotolii din piele, cu canapele, măsuţe, o să punem şi un ecran LCD care va afişa mersul trenurilor, şi la clasa a I-a şi a II-a”, a declarat Alexandru Simu, directorul Regionalei CFR Timişoara.

Lucrările de renovare vor fi finalizate în următoarele zile. Urmează să ajungă LCD-urile, difuzoarele şi câteva măsuţe. Banii pentru modernizări provin din fondurile Regionalei CFR Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*