Ultimele stiri

Garnizoana Timișoara va trece în patrimoniul Consiliului Județean Timiș

Titu Bojin

Titu Bojin susține că Garnizoana Timișoara va trece în patrimoniul Consiliului Județean Timiș. Ba mai mult, se dorește crearea unei Biblioteci în perioada 2015-2020.

„Am primit aprobarea de la Ministerul Apărării Naționale pentru trecerea în patrimoniul Consiliului Județean Timiș a garnizoanei. Este un lucru bun pentru că putem aduce către casă, ca să spun așa, mai multe poziții, locații. Indiferent că vin la primăria Timișoara sau Consiliul Județean Timiș sunt binevenite și noi, în urma renunțării la proiectul pentru bibliotecă și centru de informare la fostul centru militar zonal, la comisariat. Vrem să realizăm biblioteca județeană care la ora actuală își desfășoară activitatea în 23 de locații. În aceste condiții, eliberăm și acele spații și vom putea crea o bibliotecă pentru anul 2015-2020”, spune Bojin.

„La garnizoană nu e nimic de mutat. Este un muzeu, care rămâne acolo. Este asociația rezerviștilor, nu avem nimic împotrivă, până la demararea construcției noului edificiu care va fi acolo. Vom pregăti o parte din garnizoană ca să mutăm cercul militar din clădirea brigăzii, care e în partea cealaltă. Cel mai probabil îl mutăm anul viitor. Vrem să facem bibliotecă județeană acolo”, a mai explicat Bojin.

1 Commentariu pe Garnizoana Timișoara va trece în patrimoniul Consiliului Județean Timiș

  1. Pana la urma ce muta Centrul Militar sau Cercul Militar? Pt ca sunt 2 institutii total diferite…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*