Ultimele stiri

GENIAL! Ce nume a vrut să îi pună un tată propriului fiu!

bebelus

Hajar Hamalaw, un jurnalist german de origine irakiană, a fost refuzat de autoritățile din Bavaria în momentul în care a încercat să își boteze fiul cu numele „Wikileaks”.

Hajar Hamalaw a vrut să aducă un omagiu site-ului de dezvăluiri fondat de jurnalistul australian Julian Assange, dar autoritățile din orașul Passau, regiunea Bavaria, nu i-au permis acest lucru, pentru că numele ar pune în pericol bunăstarea copilului, scrie publicația New York Daily News.

Jurnalistul de 28 de ani, născut în Irak, a declarat că a vrut să aducă un omagiu site-ului, pentru că acesta a „schimbat lumea”:

„Dezvăluirile Wikileaks au provocat agitație în toată lumea, mai ales cele despre Irak, țara din care venim noi”, a declarat Hamalaw. „Autoritățile au spus că acesta nu este un prenume. Au crezut că este numele unui serial sau o emisiune TV”.

Un purtător de cuvânt al autorităților din Passau au declarat că au luat decizia în baza unei legi care spune că un copil nu poate primi un nume care i-ar pune în pericol bunăstarea.

Hajar Hamalaw a renunțat la intenția sa și și-a numit fiul „Dako”, scrie Pro TV.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*