Ultimele stiri

Georcică Cornu, arestat la domiciliu

cornu georgica

Omului de afaceri Georgică Cornu, supranumit și „Regele Asfaltului”, a fost arestat la domiciliu în dosarul în care este acuzat că a prejudiciat statul cu circa nouă milioane de euro. Instanța a decis că alte șase persoane vor fi cercetate sub control judiciar, iar alte 12, în stare de libertate.

Vă reamintim că marţi dimineaţă, poliţiştii au descins atât la sediul unor firme ale lui Georgică Cornu, din Timişoara, cât şi la locuinţa acestuia. De aici l-au ridicat pe omul de afaceri pe care dus spre sediul Poliției Mehedinți unde a fost audiat. În acest timp, asociatul său, Lucian Caraiman, a fost dus la sediul grupului de firme Confort-Izometal pentru a asista la perchezițiile efectuate de polițiști.

În total, marți au avut loc 60 de percheziții  în Timiș, București și alte nouă județe la firmele omului de afaceri Georgică Cornu și ale unor parteneri ai acestuia. Omul de afaceri este suspectat de evaziune fiscală. Mai exact, acesta ar fi făcut tranzacții fictive și nu și-ar fi achitat mai multe taxe, prejudiciind statul cu circa nouă milioane de euro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*